Бренд ROUSSIN by Sofia Rousinovich представили нову колекцію Light for life

Тренды
11.09.2017
ПОДЕЛИТЬСЯ
Дизайнер бренду ROUSSIN by Sofia Rousinovich створила колекцію одягу та аксесуарів зі світловідбиваючими елементами SS 17-18 Light for Life
ПОДЕЛИТЬСЯ

Як і раніше, Софія продовжує порушувати соціальні проблеми сучасності та знаходити дієві шляхи їх вирішення.

Колекція Light for Life розкриває красу вуличних видів спорту і демонструє необхідність поліпшення безпеки руху спортсменів і інших учасників на дорогах.

Софія акцентує увагу, що безпека - це справа не тільки водіїв авто, але і всіх жителів країни. Створюючи одяг зі світловідбиваючими елементами, дизайнер бренду ROUSSIN прагне зробити безпеку стильною і впровадити її в повсякденне життя. Виходячи на вулицю в темний час доби, навіть в чорному одязі, ніхто не залишиться непоміченим, тим самим, зберігши життя собі і оточуючим.

У колекції Light for Life представлені просторні урбаністичні луки, виконані з натуральних дихаючих матеріалів, для забезпечення свободи і легкості руху. Всі моделі декоровані світло відбиваючими принтами, аплікаціями і швами. У колекції також представлена ​​лінійка светрів, зновзв'язаних зі старих, з вплетеними світло відбиваючими нитками.

Доповнені образи прозорими сумками з ПВХ-плівки, прошитими світловідбиваючими нитками.

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).