Сергій Полунін приїде в Київ на прем'єру біографічної стрічки «Танцівник»

Новости
10.10.2017
ПОДЕЛИТЬСЯ
24 жовтня відбудеться допрем'єрний показ фільму «Танцівник»
ПОДЕЛИТЬСЯ

Спеціально з Лондона прилетять представити стрічку Сергій Полунін та продюсер фільму Ґабріель Тана. Допрем'єрний показ відбудеться у кінотеатрі «Україна» о 20:00 24 жовтня. Після перегляду у глядачів буде можливість поспілкуватися з Сергієм та Ґабріель.
 
А вже 26 жовтня фільм виходить у всеукраїнський прокат. Квитки з’являться на сайтах кінотеатрів найближчим часом. Фільм «Танцівник» — це масштабне та докладне дослідження життєвого і творчого шляху українця Сергія Полуніна, зібране з рідкісних архівних сімейних матеріалів, інтерв'ю з героєм, його близькими, а також зі світовими зірками балету. Унікальна хронологія творчого шляху танцівника — від перших кроків у рідному Херсоні, навчання в Києві до стрімкої та скандальної кар’єри в Королівському балеті в Лондоні. У фокусі відомого режисера-документаліста Стіва Кантора — екстраординарні фізичні дані Полуніна та його унікальний емоційний діапазон, які проявляються як на сцені, так і в житті.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).