«Видавництво Старого Лева» відкриє книгарню-кав’ярню

Новости
11.10.2017
ПОДЕЛИТЬСЯ
у Києві
ПОДЕЛИТЬСЯ

«Видавництво Старого Лева» відкриває у Києві книгарню-кав’ярню за адресою вулиця Прорізна, 10. Заклад відкриється у тестовому режимі 13 жовтня, а офіційне відкриття відбудеться 28 числа. Заплановано, що з часом у кав'ярні проходитимуть камерні зустрічі з авторами та читання для дітей. 

Мар'яна Савка, головний редактор ВСЛ, коментує:

«Не тільки Львів ми відчуваємо як свою рідну домівку, а й Київ – столицю нашої країни. Адже саме тут живе дуже багато наших щирих прихильників, авторів, перекладачів, ілюстраторів, редакторів, людей, рідних нам по духу і по крові. І відкриття Книгарні-кав’ярні Старого Лева на Прорізній, у самому серці Києва, – це для нас велика подія, бо так ми стаємо ще ближчими до рідних нам людей, створюємо родинний затишок у домівці Старого Лева і ще одну точку на культурній мапі країни. Це буде місце сили, людської енергії, книг. Хочемо, щоб у цих стінах завжди було тепло і людно, адже нам є що розділити з нашими улюбленими читачами».

Спеціально до запуску нового простору було оголошено про те, що книжки продаватимуться за видавничою ціною, як на сайті «ВСЛ», а до 15 жовтня у закладі діятиме знижка 10% на всі видання.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).