Прем'єра словацько-українського фільму «Межа»

Lifestyle
25.10.2017
Учора в кінотеатрі «Україна» відбулась прем’єра номінованого на «Оскар», за кращий фільм іноземною мовою, кримінального трилера «Межа».
ПОДЕЛИТЬСЯ

Кримінальний трилер, що встановив абсолютний рекорд прокату у Словаччині, особисто презентували українські та словацькі актори фільму: виконавець головної ролі Томаш Машталір, Емілія Вашаріова, Анди Гриц, Станіслав Боклан, Римма Зюбіна, Олександр Піскунов, Макар Тихомиров, Володимир Геляс, Крістина Канатова, Євген Лібезнюк, Володимир Геляс, оператор Мартін Ж‘яран, продюсери фільму Ванда Адамік-Грицова та Андрій Єрмак на чолі з режисером стрічки Петером Беб’яком.

Фільм розповідає про історію десятирічної давнини, яка трапилася на українсько-словацькому кордоні. Номінована на «Оскар» від Словаччини «Межа» вже отримала найпозитивніші відгуки світових кіноекспертів у виданнях Variety та The Hollywood Reporter, а режисера фільму відзначили призом за найкращу режисуру на кінофестивалі категорії «А» у Карлових Варах.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).