«Флоренція і галерея Уффіці в 3D»: кияни зможуть погуляти по галереям у 3D

Новини
08.12.2017
ПОДЕЛИТЬСЯ
Нова 3D-подорож до Італії у кіно. Покази відбудуться у кінотеатрах «Планета кіно» у Києві, Львові, Харкові, Одесі та Сумах.
ПОДЕЛИТЬСЯ

21 грудня в кінотеатрах України покажуть унікальний 3D-кінотур до перлини Італії — Флоренції, в самому серці якої розташувався розкішний старовинний палац, головний музей Ренесансу — галерея Уффіці.

Глядачі зможуть насолодитися найвидатнішою колекцією геніальних творінь в історії мистецтв міста, що стало «альма-матер» для легендарних творців: Мікеланджело, Брунеллескі, Рафаеля, Леонардо да Вінчі та Сандро Боттічеллі.

Фільм дозволить відвідати головну італійську скарбницю — галерею Уффіці — величезний палац з висячими садами, розкішним театром, будівлями 13 століття та унікальною картинною галереєю. Серед колекції шедеврів легендарних майстрів Відродження ви побачите полотна Сандро Боттічеллі «Народження Венери» і «Весна», гравюри, картини і автопортрети, всесвітньо відому Венеру Медічі, головну скульптуру з унікального зібрання галереї. Також перед вами з’явиться відреставроване знамените «Поклоніння волхвів» Леонардо да Вінчі.

В кіноподорож глядачів проведе покровитель наук і мистецтв епохи Відродження Лоренцо Медічі, а також головний спеціаліст з мистецтва того часу Артуро Галансіно (куратор Королівської академії в Лондоні та новий голова Палаццо Строцці у Флоренції). В середині галереї тур продовжить Антоніо Наталі, директор Уффіці.

«Флоренція і галерея Уффіці в 3D» — це неймовірні зйомки з застосуванням передових технологій 3D та 4K, захоплюючі дух ракурси, багаторівневі панорами та новітні технології об'ємного зображення, які дозволять відчути абсолютний і унікальний ефект занурення в багатство Флоренції.

Фільм озвучений українською мовою.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).