Видавництво «Основи» створило Кодекс про адміністративні правопорушення з ілюстраціями Давида Чичкана

Новости
15.01.2018
ПОДЕЛИТЬСЯ
Знай свої права!
ПОДЕЛИТЬСЯ

Видавництво «Основи» створило Кодекс України про адміністративні правопорушення з ілюстраціями художника-анархіста Давида Чичкана. Видання зручне у використанні, а оформлення робить його легшим та цікавішим для сприйняття.

«Завданням Кодексу України про адміністративні правопорушення є охорона прав і свобод громадян, власності, конституційного ладу України», — так пише перша стаття Кодексу. Права і свободи окреслюються Кодексом достоту детально, зосереджуючись при цьому і на можливостях їх порушень. Чи завжди особа свідома своїх прав? Як уникнути їх порушень з боку правоохоронних органів? І як захистити свої права, не доводячи справу до юристів? Часто трапляється, що українці не знають своїх прав.

Графіка аквареллю Чичкана — це традиційний для його творчості підхід до відображення соціального життя в Україні. Художник постійно звертається до політично-соціальних мотивів, переосмислюючи та критикуючи реальність. Його ілюстрації до Кодексу — це не лише візуальна концептуалізація тексту документа, але й спроба критичного погляду на його зміст, який часом не встигає за розвитком громадянського суспільства в Україні.

Лінк на замовлення

Набір кодексів за знижкою 



ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).