«Культурний проект» запрошує на курс «Сучасне мистецтво»

Новини
16.01.2018
ПОДЕЛИТЬСЯ
Щоб остаточно розібратись із інсталяціями та незрозумілими виставками
ПОДЕЛИТЬСЯ

«Культурний проект» з 24 січня запрошує на курс «Сучасне мистецтво», щоб остаточно розібратись із інсталяціями та незрозумілими виставками. Курс складається з 20 занять, які представлять не лише теорію, а й запросять на зустрічі з художниками, скульпторами, критиками, кураторами та менеджерами, які розкажуть про творчий світ з його зворотнього боку. Адже, щоб зрозуміти, що сьогодні відбувається в мистецтві, ліпше розпитати тих, хто бере в цьому участь. Програма познайомить із першою появою терміну «сучасне мистецтво», представить еволюцію естетики та понять прекрасного, розповість про перші витівки Дюшана та скандальні акції Павленського.

Це курс, що допоможе розібратись, як сприймати сучасне мистецтво, які виставки дійсно варто відвідувати і як розуміти, що перед вами шедевр, а не жарт пересічного артиста. Усе про ролі та функції мистецтва, про його перехід від оздоблення до провокації та навіть політичної зброї, про жанри та головні імена сьогодні, про критерії оцінки «подобається — не подобається» — на слухачів чекає максимальне занурення в contemporary art.

Лектори курсу: Балашова Ольга, Глеба Галина, Кочубинська Тетяна, Герман Лізавета, Ваганова Юлія, Баршинова Оксана, Вайда Мирослав, Кадан Микита, Злобіна Тамара, Кахідзе Алевтина.

Коли? З 24 січня щосереди та щосуботи.

Детальний розклад курсу та реєстрація на сайті

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).