The Idol: HBO опублікував трейлер нового серіалу з Лілі-Роуз Депп і The Weeknd

Новости
19.07.2022
ТЕКСТ: Анастасія Поляк
ПОДЕЛИТЬСЯ
Виконавчим продюсером виступив The Weeknd
ПОДЕЛИТЬСЯ

Телеканал HBO випустив трейлер нового серіалу “Ідол” (The Idol), головні ролі у якому зіграли донька Джонні Деппа Лілі-Роуз Депп і співак The Weeknd. Режисером кінострічки став Сем Левінсон, відомий своєю роботою над серіалом “Ейфорія”, а продюсуванням зайнялися сам The Weeknd і сценаристка Реза Фахім.

Основний сюжет серіалу розгортатиметься на фоні музичної індустрії й розповідатиме про стосунки лідера сучасного культу й за сумісництвом власника нічного клубу (The Weeknd) і перспективної попспівачки, яка лише починає свою кар’єру (Лілі-Роуз Депп). 

Акторський склад кінокартини також доповнили Трой Сіван, Деббі Раян, Рейчел Сеннотт, Дженні Кім, Стів Зіссіс і Харі Неф. 

Вперше трейлер “Ідолу” глядачі змогли побачити 16 липня 2022 року під час концертного туру The Weeknd на стадіоні MetLife. Дата виходу серіалу поки що не оголошувалася, проте у трейлері сказано, що прем’єра відбудеться зовсім скоро.

Читайте також: Apple TV+ розробить драматичний серіал про засновника Ferrari

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).