Анджеліна Джолі подала позов проти ФБР, яке не висунуло кримінальних звинувачень Бреду Пітту

Новини
19.08.2022
ТЕКСТ: Анастасія Поляк
ПОДЕЛИТЬСЯ
Анонімно
ПОДЕЛИТЬСЯ

Американська акторка Анджеліна Джолі вже довгий час судиться зі своїм колишнім чоловіком Бредом Піттом за опіку над їхніми дітьми. Нещодавно у Мережі з’явилися дані зі звіту ФБР, у якому знаменитість звинуватила актора у фізичному насильстві під час інциденту в літаку у 2016 році. 

Як повідомляє Variety, кілька років тому Анджеліна Джолі розповіла агенту ФБР про те, що Бред Пітт напав на неї та її дітей на борту літака. За даними, які надала акторка, колишній чоловік “відвів її в задню частину літака, схопив за плечі та кричав щось на кшталт: “Ти руйнуєш цю сім’ю””. Діти намагалися захистити матір, Пітт підбіг і до них, проте Джолі втримала його, сама зазнавши при цьому тілесних ушкоджень. Акторка надала фото своїх травм після інциденту та записи зі щоденників дітей. Вона також додала, що Пітт на той час був у нетверезому стані та облив її пивом. 

Представники Бреда Пітта всі звинувачення відкинули, а прокуратура вирішила не висувати кримінальних звинувачень актору. Після цього, вже у квітні цього року, Анджеліна Джолі подала анонімний позов як Джейн Доу проти ФБР, щоб отримати всі необхідні документи з федерального розслідування проти її ексчоловіка. 

“Анджеліна та її команда відчайдушно намагалися щось знайти. Це все для показухи. Це вся інформація, якою вона вже володіла п'ять з половиною років тому. Тут немає нічого нового”, — зазначає джерело, близьке до Бреда Пітта.

Читайте також: Джонні Депп планує зняти власний фільм вперше після 25-річної перерви

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).