Дженніфер Лопес і Бен Аффлек відсвяткували своє друге весілля у Джорджії

Новости
22.08.2022
ТЕКСТ: Анастасія Поляк
ПОДЕЛИТЬСЯ
З друзями та родиною
ПОДЕЛИТЬСЯ

У липні цього року американська співачка Дженніфер Лопес і голлівудський актор Бен Аффлек одружилися під час таємної церемонії у Лас-Вегасі. Як стало відомо, у ці вихідні подружжя вдруге відсвяткувало весілля в колі сім’ї та друзів на церемонії у Джорджії. 

Серед гостей на святкуванні були помічені давні друзі Бена Аффлека — актор Метт Деймон і кінорежисер Кевін Сміт зі своїми дружинами, а також голлівудський талант-агент Патрік Уайтселл. До вечірки також долучилися діти Джей Ло та Бена від попередніх шлюбів і колишня дружина актора Дженніфер Гарнер.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Style4TwoSpirits (@style4twospirits)

Для церемонії Дженніфер обрала білу сукню від Ральфа Лорена з довгим шлейфом і фатою. Саме святкування проходило в маєтку Аффлека в Райзборо, штат Джорджія. На території розмістили шатер з білими стільцями, піаніно та майданчик для феєрверків. 

Як розповіло виданню People близьке до пари джерело, Джей Ло та Аффлек "запланували надзвичайні вихідні, повні святкувань", включаючи "передвесільну вечірку, церемонію та багато веселощів".

Читайте також: "Меню": Аня Тейлор-Джой з’явилася у трейлері нового фільму жахів разом з Рейфом Файнзом і Ніколасом Голтом

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).