Новий TikTok-тренд заохочує прийняти своє тіло та позбутися комплексів

Новини
22.08.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Тренд з’явився у відповідь на популяризацію стандартизації фігури
ПОДЕЛИТЬСЯ

У TikTok популярності набирає новий тренд: жінки з різними типами фігури демонструють прийняття свого тіла. Вірусні ролики з’явилися у відповідь на минулий тренд, коли стрункі дівчата знімали свою фігуру в over-size-речах з підписом "Б’юся об заклад, що під цим одягом вона товста". Користувачі Мережі вважали такі відео популяризацією стандартів жіночого тіла.

Новий тренд доводить, що у реальному житті жінки можуть мати абсолютно будь-яку фігуру, і пропагує бодіпозитив. У роликах дівчата затягують свої об’ємні футболки довкола тіла, аби допомогти іншим прийняти себе. Відео демонструють різноманітність жіночих фігур, говорячи, що кожне тіло – індивідуальне.

На TikTok-тренд вже звернули увагу не тільки велика кількість користувачів, а й популярні закордонні видання. Наприклад, у Dazed зазначають: "Культура мейнстримів, соціальні мережі, капіталізм і патріархат – усе це живить ідею про те, що наша зовнішність і тіло є найважливішими і що фізична "краса" має бути пріоритетом. Тенденція доводить нам, що це не так".

Читайте також: Бодіпозитив і комфорт: Victoria’s Secret випустили інклюзивну колекцію спідньої білизни

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).