Слухаємо разом: Макс Барських випустив святковий трек до Дня Незалежності

Новости
24.08.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
«Україна»
ПОДЕЛИТЬСЯ

До 31-ї річниці незалежності співак Макс Барських презентував святково-патріотичний сингл «Україна». Це п'ятий трек музиканта від початку повномасштабного вторгнення.

«Усі ці 6 місяців війни я cтавлюсь до музики як до чогось, що відбувається не зі мною, до чогось із минулого життя, – каже Макс Барських. – Поки що я не знайшов нового себе. Не до кінця розумію, що буде завтра, мабуть, як і усі ми. Але знаю напевно, що багатьом музика допомагає, зцілює рани. Крізь пісню ми передаємо наші мрії й проєктуємо найсвітліші бажання. Я вірю в таку перемогу, коли вся країна стає єдиною незламною родиною. Україна – це сім‘я, в якій люблять і розуміють».

Презентація треку Макса відбулася на офіційному YouTube-каналі співака, а телевізійну версію пісні можна буде почути в колаборації з українськими виконавцями нового покоління: KOLA, Вася Демчук, ROXOLANA та TVORCHI — в рамках святкового концерту до Дня Незалежності, о 21:00, в ефірі «Єдиних новин». 

 

Читайте також:

Від Київської Русі до Грушевського: Коротка історія української незалежності

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).