Гілларі Клінтон підтримала прем’єр-міністерку Фінляндії, яку розкритикували за відео з вечірки

Новини
01.09.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
“Продовжуйте танцювати, Санно Марін”
ПОДЕЛИТЬСЯ

Нещодавно у Мережі з’явилося відео прем’єр-міністерки Фінляндії Санни Марін, де вона танцює на вечірці зі своїми друзями. Через це на Санну звалився шквал критики від урядовців, які заявляли, що політикині потрібно пройти тест на наркотики. Після цього колишня державна секретарка США Гілларі Клінтон вирішила підтримати колегу та опублікувала на своїй сторінці у твіттері скріншот з відео, де вона танцює на вечірці 10 років тому.

 

Американська політикиня процитувала колишню губернаторку Техасу Енн Річардс і розповіла, що на момент тієї вечірки в колумбійському нічному клубі вона займала посаду державної секретарки США. “Як колись сказала Енн Річардс, Джинджер Роджерс зробила все, що зробив Фред Астер. Вона просто зробила це задом наперед і на високих підборах. Ось я в Картахені під час зустрічі як державна секретарка. Продовжуйте танцювати, Санно Марін”, — підписала світлину Гілларі Клінтон.

Після відео Санни Марін багато жінок вирішили підтримати прем’єр-міністерку і почали публікувати свої відео з вечірок. Сама Марін зазначила, що не робила нічого поганого, і вона, як і будь-яка людина, має право на відпочинок з друзями.

 

Читайте також: Тейлор Свіфт, Гаррі Стайлс та інші: Оголошено переможців премії MTV VMA — 2022

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).