Бредлі Купер став першим амбасадором годинників Louis Vuitton

Новини
07.09.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Метч, створений на небесах
ПОДЕЛИТЬСЯ

Цього року культовим годинникам Tambour від Louis Vuitton виповнюється 20 років. На честь цього модний будинок представив їхнього першого амбасадора – актора Бредлі Купера. Louis Vuitton опублікували перші кадри з рекламної кампанії за участю знаменитості, зняті оскароносним режисером Дем’єном Шазелем ("Ла-Ла Ленд" і "Людина на Місяці").

Рекламна кампанія, яка отримала назву "Подорож поза часом", знаменує довголітню історію годинників Tambour. На відміну від своїх конкурентів, Louis Vuitton реалізують аксесуар лише у своїх флагманських бутиках. За словами директора конгломерату LVMH Жана Арно, вибір Бредлі Купера як амбасадора годинників Tambour – це "союз, що був створений на небесах".

"Це був ідеальний спосіб відзначити це 20-річчя, яке є надзвичайно важливим моментом для нас, і показати, що будинок дуже серйозно ставиться до галузі годинної справи й хоче взяти на себе тверду відданість цій категорії", – коментує Жан Арно.

На честь 20-річчя Tambour бренд випустив 200 ексклюзивних екземплярів годинників, які в точності повторюють оригінальний дизайн: масивний круглий корпус та коричневий колір циферблату, ідентичний до фірмового відтінку логотипу Louis Vuitton.

Читайте також: Blue is back: Ібрагім Камара представив перший кампейн для Off-White

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).