Dior перевипустили культову модель Lady Dior, яку носила принцеса Діана

Новости
19.11.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
У 1995 році
ПОДЕЛИТЬСЯ

Dior перевипустили сумку Lady Dior у дизайні, який у свій час носила принцеса Діана. Класична форма, синій сатин і срібна фурнітура — таким модний дім представив аксесуар зі своєї нової капсульної колекції. Модель в точності повторює сумку, з якою леді Ді вперше з'явилася в Парижі у 1995 році. На той момент вона перебувала в Парижі на відкритті ретроспективної виставки Поля Сезанна в Гран-Пале.

Сумка Lady Dior уособлює в собі вишуканий дух бренду. Оспівуючи віртуозну майстерність ательє Dior, аксесуар втілюється в життя в Італії. Шкіра сумки, делікатно прошита емблематичним кантом, підкреслює архітектурні лінії дизайну, у той час як кожна деталь нагадує про унікальність бренду. Так, наприклад, брелоки DIOR — данина магічному мисленню Крістіана Діора — надають аксесуару завершального штриха вишуканості.

З роками легендарна сумка розквітла в безлічі кольорів, розмірів і матеріалів. Її відродження тепер здійснюється завдяки баченню Марії Грації К'юрі, яка переробила її в нових відтінках і форматах, від Lady D-Lite до Lady D-Joy. Поперемінно прикрашена цікавими принтами, вишивкою або деталями, що нагадують дух макраме, Lady Dior піддається найсміливішим винаходам.

Історія Lady Dior продовжує писатися, стаючи, як ніколи, витвором мистецтва. Для проєктів Lady Dior As Seen By і Dior Lady Art художники з усього світу приймають виклик переосмислення і перетворення її в шедеври, які об'єднують унікальну спадщину і багатогранну фантазію.

Читайте також: Couturissime: У Бруклінському музеї пройде виставка Thierry Mugler

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).