Гаррі Стайлз, Тейлор Свіфт, BTS, Бейонсе: Оголошено імена переможців AMAS 2022

Новости
21.11.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
А також інші знаменитості
ПОДЕЛИТЬСЯ

21 листопада у Лос-Анджелесі відбулося вручення престижної музичної премії American Music Awards 2022. На церемонії оголосили список найкращих музичних альбомів, виступів та виконавців 2022 року. Серед претендентів був герой однієї з останніх кампаній Jacquemus, репер Bad Bunny, з вісьмома номінаціями, а також Бейонсе, Дрейк і Тейлор Свіфт, які отримали по шість.

Тейлор Свіфт стала зіркою недільного вечора, адже забрала додому усі шість винагород, у тому числі головний приз вечора — "Артист року".

Репер Bad Bunny здобув перемогу у двох з восьми номінацій. Такі артисти, як Бейонсе, Гаррі Стайлз, BTS, Морган Уоллен, Кендрік Ламар і Wizkid також пішли з церемонії з кількома нагородами.

Гаррі Стайлза було відзначено як улюбленого попвиконавця, Тейлор Свіфт стала улюбленою попвиконавицею, а гурт BTS обрано улюбленою попгрупою. Крім того, Свіфт отримала нагороду «Улюблений кантрі-альбом» за реліз Red, а Кендріка Ламара названо «улюбленим хіп-хоп-виконавцем».

Читайте також: Знаменитість, на яку чекав світ: Дивимося перший трейлер документального фільму Love, Lizzo

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).