Бернар Арно став найбагатшою людиною світу, змістивши з позиції Ілона Маска

Новини
14.12.2022
ТЕКСТ: Варвара Федорина
ПОДЕЛИТЬСЯ
Цього року засновник Tesla втратив частину своїх статків
ПОДЕЛИТЬСЯ

Бернар Арно, 73-річний генеральний директор французького конгломерату LVMH, став найбагатшою людиною 2022 року. Наразі статок Арно оцінюється в 184,7 мільярда доларів. З позиції бізнесмен змістив Ілона Маска, який цього річ втратив частину своїх статків через невдалі рішення в Tesla та Twitter. 

Бернар Арно придбав контрольний пакет акцій LVMH у 1989 році, відтоді він є головою та генеральним директором компанії. Саме Бернар Арно перетворив LVMH на групу класу люкс. Louis Vuitton, Sephora та 70 інших модних і косметичних компаній знаходяться під керівництвом Арно в конгломераті LVMH. Концерн також продає шампанське, вино, алкогольні напої, модні та ювелірні вироби, годинники, готелі, парфуми, косметику та має 5500 магазинів по всьому світу, згідно з веб-сайтом LVMH.

Варто додати, у січні 2021 року конгломерат завершив угоду з придбання відомого американського ювелірного бренду Tiffany & Co. вартістю 15,8 мільярда доларів. Ця подія стала найкрупнішою покупкою в індустрії предметів розкоші в історії.

Читайте також: Принц Гаррі та Меган Маркл відповіли на критику їхнього документального серіалу для Netflix

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).