“Моє ім’я Барбра”: стала відома дата релізу мемуару Барбри Стрейзанд

Новини
08.02.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Про кар’єру, кохання та мюзикл“Funny girl”
ПОДЕЛИТЬСЯ

Барбра Стрейзанд опублікує свій мемуар цього року, про це вона повідомила у своєму інстаграмі. Реліз книжки відбудеться 7 листопада 2023 у друкованому, аудіо та електронному форматі.

“Книжка, як і сама Барбра, відверта, самовпевнена, чарівна. Стрейзанд згадує про складнощі на початку акторської кар'єри, і як, зрештою, звернулась до співу, щоб заробити на життя”, — зазначає видавець мемуару.

Історія вже 80-річної Барбри в книжці починається її появами у Нью-Йоркських клубах та продовжується до творчого прориву в мюзиклі “Funny Girl”. Акторка й співачка розповість про запис відомих альбомів, а також роки витрачені на створення “Yentl” — американського музично-драматичного фільму. Мемуар до того ж охопить її історію дружби з Марлоном Брандо, лауреатом премії “Оскар”, і Мадлен Олбрайт, яка була на посаді Державного секретаря США. Не обійдеться без згадок про кохання: Стрейзанд поділиться з читачами своїм щастям, що знайшла в шлюбі з Джеймсом Броліном.

Барбра Стрейзанд, володарка двох “Оскарів” та десятьох “Ґреммі”, не вперше працює над книжкою — у 2010 вона опублікувала “Моя пристрасть до дизайну”, де розповіла про свою любов до декорування.

Читайте також: Переможці премії "Греммі" — 2023: Бейонсе встановлює рекорд, а Гаррі Стайлс "забирає" найкращий альбом року

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).