Найбільшу Люксоптику Києва відкрито в самому серці столиці

Новини
10.02.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Понад 1600 окулярів від українських і світових брендів зібрано на одній локації
ПОДЕЛИТЬСЯ

Нова і неймовірно простора. Стиль у кожній деталі. Найбільша у Києві та, безсумнівно, що флагман усієї мережі. Це Люксоптика на Хрещатику, 52 — у самісінькому центрі української столиці.

Магазин відкрито вже у новому році, наприкінці січня. Це два поверхи піклування про зір і понад 1600 моделей оправ і сонцезахисних окулярів у одному місці.

Площа нової Люксоптики становить 239 м2. На першому поверсі облаштовано простір із вітринами, де зібрано найбільший з усіх київських Люксоптик асортимент окулярів. Авжеж, на будь-який смак і гаманець, а родзинками локації стали вітрини з новими колекціями від світових брендів Ray-Ban і Gucci, Polaroid і Dolce & Gabbana, Versace, Vogue і Guess.

А от бренд CASTA на поличках нової Люксоптики — це український трендсеттер. Бренд, який обожнює аудиторія молодого і середнього віку, а нова колекція «Подумки» від CASTA — це класично-виважений модельний ряд, це лаконічні та зручні окуляри, які легко доповнять будь-який гардероб у будь-яку пору року.

На особливу увагу в Люксоптиці на Хрещатику заслуговує осередок з окулярами для малечі. Якщо є потреба підібрати засіб корекції зору для дітлахів, то саме в Люксоптиці їх справді зацікавлять цим аксесуаром. Для маленьких чомучок, для справжніх супергероїв і для юних модників — на вітринах для найменших такі різні, але справді класні окуляри.

Що стосується естетики та модних вподобань, можна спиратися на власний смак чи пораду консультантів. А от професійна турбота про зір відбувається на другому поверсі цієї локації. Тут облаштовано 2 затишних кабінети офтальмолога. До послуг гостей сучасне обладнання і фахові лікарі, щоб улюблені окуляри ще й максимально відповідали потребам зору.

У новому році й надалі Люксоптика піклується про красу і здоров’я очей українців. Тут люблять окуляри і людей в окулярах, а щоб відчути це достатньо зазирнути в новий супермаркет окулярів на Хрещатику, 52.

Читайте також: Британський дух: перша рекламна кампанія Деніела Лі для Burberry

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).