Зимова виставка Pitti Uomo 2024: головні хайлайти маркету чоловічого одягу та аксесуарів

Новини
09.01.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Ахіллес Іон Габріель, Лука Мальяно й екологічні джинси Guess
ПОДЕЛИТЬСЯ

Виставка Pitti Uomo – одна з основних подій у світі чоловічої моди. Триденний маркет чоловічого одягу й аксесуарів проводять двічі на рік у Флоренції. Метою події, крім показу колекцій, є знайомство з найновішими тенденціями, нетворкінг серед молодих дизайнерів, байєрів, представників медіа та гостей.

Зимовий маркет Pitti Uomo 105 відбудеться у Fortezza da Basso з 9 – 12 січня 2024 року. Цьогоріч будуть представлені колекції 835 брендів, зі значним відсотком іноземних – 43 відсотки. Традиційно виставка організована навколо п'яти основних секцій, серед них:  «Futuro Maschile», «Fantastic Classic», що фокусується на еволюції класичного стилю, «Dynamic Attitude», присвячена провідним спортивним та вуличним брендам, «Superstyling», присвячений авангардним і нішевим брендам. Останньою секцією є «I Go Out», яка підкреслює сучасний кемпінговий стиль у повсякденні. Також відбудеться розширення міжнародної співпраці з запуском Neudeutsch – німецького проєкту про дизайн нової хвилі. 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
«З нашої спеціальної обсерваторії ми бачимо бажання брендів бути присутніми, бути поміченими та зустрічатися з клієнтами. Тому ми впевнені у потребі залучення великої кількості іноземних байєрів», – стверджує генеральний директор Pitti Immagine Рафаелло Наполеоне.

Основним відкриттям події стануть довгоочікувані повернення та дебютні колекції дизайнерів. Креативний директор іспанської марки взуття Camper Ахіллес Іон Габріель представить дебютну колекцію свого іменного бренду. Лука Мальяно повертається на Pitti Uomo з колекцію «Гардероб чоловіка, який закоханий». Бренд Guess покаже новий лейбл джинсів, для якого було створено екологічно чисту технологію обробки деніму.

 

Читайте також: Нова ера: 5 головних дебютів креативних директорів у 2024 році

 

 

 

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).