Цілковита впевненість: Зендея — зірка нового кампейну Bulgari

Новини
01.04.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Акторка стала обличчям колекції B.zero1
ПОДЕЛИТЬСЯ

Щотижня Зендея очолює модні заголовки, і початок квітня — не виняток. Акторка стала обличчям кампейну Bulgari, що демонструє культову колекцію ювелірних прикрас B.zero1.

Зендея — глобальна амбасадорка італійського дому з 2020 року. На червоних хідниках, вечірніх заходах і в зніманнях — зірка фільмів «Дюна» та «Челенджери» неодноразово з'являлася у розкішних виробах Bulgari. Новий кампейн дому за її участі ілюструє внутрішню впевненість, що гармонійно комбінується з прикрасами B.zero1.

У зніманні фотографа Девіда Сімса акторка також представляє нову інтерпретацію ювелірної колекції, де, зокрема, знакова каблучка переосмислена в діамантах pavé. «B.zero1 уособлює цю ідею, що ви можете взяти владу у свої руки у власний спосіб», — описує Зендея колекцію у кампейні. «Це прийняття майбутнього “я”, коли ви також приймаєте своє минуле “я”». 

Вперше B.zero1 дебютувала в 1999 році та стала символом авангардних експериментів. За десятиліття позачасовий і водночас сучасний дизайн, що виходить за межі трендів, часу й статі, здобув колекції статус справжньої ікони.

Читайте також: 7 аксесуарів на весну від українських брендів.  

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).