Оскароносний дует: Кілліан Мерфі й Енн Гетевей — зірки кампейну Versace

Новини
03.04.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Демонстрація позачасовості 
ПОДЕЛИТЬСЯ

«Чисто й класично. Це Versace», — говорить у новому кампейні модного дому лауреат цьогорічного «Оскару» Кілліан Мерфі. Разом з акторкою Енн Гетевей, також переможницю престижної кінопремії, він став обличчям колекції Versace Icons.

«Сильні, безпосередні, знакові. Для мене Енн і Кілліан — двоє найкращих акторів сучасності», — сказала Донателла Версаче, головна креативна директорка дому. «Винятково талановиті й добрі люди, якими я захоплююся і поважаю, і які виглядають на всі сто. Дуже Versace».

Versace Icons — колекція, що включає серію базових речей і вічних стильних атрибутів модного дому. Участь Кілліана Мерфі в кампейні маркує також запуск чоловічої лінійки Versace Icons. На одній зі світлин актор позує в чорному однобортному піджаку, а також у вовняних штанах й жилеті.  «Співпраця з Донателлою — від обміну референсу зображень до вибору музики Fountains D.C. для відео — призвела до створення кампейну, що відображає те, ким я є», — сказав Кілліан Мерфі.

Чорні-білі й кольорові — знімання в об’єктиві фотографів Мерта Аласа й Маркуса Пігготта складається з двох видів портретів. На одній із фотографій кампейну Енн Гетевей представляє позачасовий чорний образ. «Я зустрічала так багато жінок Versace — сильних, емоційно доступних, амбітних, змістовних, веселих, лютих, люблячих, унікальних, сексуальних, розумних, талановитих, щедрих, дуже схожих на Донателлу. Я помітила, що жінка Версаче — це вона сама», — сказала акторка.

Читайте також: Наступник у Valentino: 5 найзнаковіших моментів Алессандро Мікеле

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).