Селфі в дзеркалі знову в моді — це доводить нова рекламна кампанія Alaїa

Тренды
18.01.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Нова колекція бренду
ПОДЕЛИТЬСЯ

«Спонтанний жест миттєвої краси», — так бренд Alaїa описує селфі, зроблені в дзеркалі. Колекцію winter-spring — 2024 бренд присвятив чуттєвості, тактильності та жіночності. Нові форми та фактури — Alaїa заграє з публікою та знає, чого вона очікує.

У новий 2024-й рік бренд забирає минулорічний тренд на прозорість. Він супроводжує майже усі види одягу в колекції — від лонгслівів до суконь. Напівпрозорим Alaїa бачить навіть латекс: з цього матеріалу виконана яскраво-жовта сукня міді моделі slim та тренч у тон. Також до колекції ввійшли міні та мідіспідниці, гольфи, широкі брюки з підтяжками, мінімалістичні майки та інші речі.

Аксесуари з нової колекції Alaїa доводять високу майстерність бренду в цій ніші. Сумки витонченого дизайну, рукавиці, ремені та акцентні прикраси доповнювали ідею гармонії та віддавали дань багатій історії Дому

Головним елементом winter-spring – 2024 cтав мінімалістичний капелюшок, виконаний з чорної шкіри. Його Alaїa пропонують носити як моноаксесуар або доповнювати балаклавою.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).