Геометрія мистецтва: колаборація Jacquemus та французького бренду балетного взуття Repetto

Новини
24.01.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Позачасові броги
ПОДЕЛИТЬСЯ

Jacquemus знає, як представляти вдалі колаборації з іншими брендами. Після успіху спільних лінійок з Nike, Сімон Порт Жакмюс об’єднався з французькою маркою балетного взуття Repetto, заснованою в 1947 році. Результат колаборації увійшов до Les Sculptures — майбутньої колекції Jacquemus.

Бренди представили позачасові андрогінні броги в двох класичних кольорах — білому та чорному. Взуття має квадратний мис та круглі підбори, що загалом нагадує пуанти, створені в унікальній грі геометрії та мистецтва.

Взуття з колаборації є алюзією на броги ZiZi — улюблену модель Сержа Генсбура, французького актора та композитора. У свій час їх комфорт вразив знаменитість настільки, що взуття стало особливістю його стилю на довгі роки.

Броги Jacquemus х Repetto виготовленні в майстерні французького бренду балетного взуття на півдні Франції. Результат колаборації вже можна придбати на офіційних сайтах та в обраних бутиках. Вартість брогів складає € 450.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).