Помічені: Бредлі Купер та Джіджі Гадід на прогулянці в Лондоні

Новини
26.01.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Підтвердження стосунків знаменитостей!
ПОДЕЛИТЬСЯ

Бредлі Купера та Джіджі Гадід помітили під час спільної прогулянки вулицями Лондона. Знаменитість трималися за руки під камерами папарацці – отже, можна вважати, що пара вперше офіційно підтвердила свої стосунки, чутки про котрі з’явилися в жовтні минулого року.

Для сумісної прогулянки містом Гадід обрала об’ємний шкіряний бомбер та широкі шерстяні брюки пісочного кольору, доповнив свій образ зручними та мінімалістичними чорними лоферами. Новий обранець моделі водночас був помічений у камуфляжних карго, чорному двобортному пальті та кросівках Nike.

Instagram @gigihdailly

Поки що невідомо, чи з’являться Бредлі та Джіджі на червоній доріжці чи афтепаті майбутнього «Оскара» разом. Купер, який зіграв головну роль у фільмі «Маестро», номінований на премію як «Найкращий актор». Усього стрічка про життя американського диригента та композитора Леонарда Бернштейна зазначена претендентом у п’яти основних категоріях «Оскару».

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).