Розглядаємо: «вуличний» кампейн Marc Jacobs із нагоди 40-річчя бренду

Новини
29.01.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Каст включає Дакоту Феннінг, FKA Twigs та Лілу Мосс
ПОДЕЛИТЬСЯ

Бренду Marc Jacobs — 40 років! Відсвяткували ювілей релізом кампейну із зірковими героями на тлі вуличних локацій, серед яких — співачка FKA Twigs, репери Lil Uzi Vert і Bladee, акторка Дакота Феннінг, модель Ліла Мосс і фотографка Сінді Шерман. 

Знімав культовий німецький фотограф Юрген Теллер, який також з’явився на одному із фото з рожево-фіолетовою перукою та пелюстково-рожевою Tote Bag бренду. Частиною кампейну також стало відео за участі Lil Uzi Vert, що балансує з височезним тортом і яскравою сумкою Tote Bag від Marc Jacobs. Водночас виконавиця FKA Twigs тримає оновлену версію The Sack Bag, динамічно позуючи біля обклеєних оголошеннями стовпів.

Дакота Феннінг представляла сумку The Snapshot також у пелюстково-рожевому відтінку, а репер Lil Uzi Vert — камуфляжну The Camo Jacquard Snapshot. Символічно для відзначення знакової дати в історії бренду знімання кампейну відбулося за адресою офісів Marc Jacobs, на нью-йоркській Спрінг-стріт. 

Читайте також: Блиск шкіри й мікропідбори: 7 взуттєвих трендів весни-літа 2024

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).