Наступна станція: Balenciaga представлять колекцію cruise – 2025 в Шанхаї

Новини
21.02.2024
ТЕКСТ: Єлизавета Бабец
ПОДЕЛИТЬСЯ
Футуристичний сезон
ПОДЕЛИТЬСЯ

Balenciaga відправляться до Китаю, аби представити колекцію cruise — 2025. Датою проведення шоу обране 30 травня, а місцем  — Шанхай.

Майбутній показ Balenciaga  — більше, ніж презентація нових дизайнів: такий вибір відображає непохитне прагнення Демни поєднувати традиції з інноваціями та сучасними тенденціями. Китай налічує найбільшу кількість бутиків бренду, ніж будь-яка інша країна світу. Їх флагман розташовується в шанхайському універмазі IAPM Mall.

У 2021 році, час послаблення пандемійних обмежень, Демна представив першу кутюрну колекцію для Balenciaga. Шоу проходило в Шанхаї в рамках п'ятиденної презентації, що підкреслило тісний зв’язок з ринком та символізувало акт підтримки країни. Інші покази Balenciaga проходили в Китаї в 2013 та 2014 роках, до призначення Демни креативним директором бренду. Водночас resort — 2025 стане першою круїзною колекцією, презентованою дизайнером у Китаї.

Нагадаємо, Демна став одним з героїв номеру L’Officiel ART Ukraine. Для колекційного видання креативний директор Balenciaga люб’язно погодився поговорити про моду як мистецтво, музику, без якої він не може жити, та атмосферу, в якій створює свої шедеври. Дізнайтеся більше на сторінках L’Officiel ART Ukraine.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).