Нова серія фільмів про культовий рок-гурт The Beatles від оскароносного режисера Сема Мендеса

Новини
22.02.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Британський режисер Сем Мендес, відомий оскароносними фільмами, зокрема дебютним «Краса по-американськи»,  та компанія Sony Pictures Entertainment зніматимуть взаємопов’язані чотири кінострічки про кожного  із учасників найвідомішого рок-гурту The Beatles. 

 

 

«Для мене велика честь розповісти історію найвеличнішої рок-групи всіх часів і народів, і я радий кинути виклик уявленням про те, що таке похід у кіно», – сказав Мендес.

Кожен із фільмів розповідатиме історію четвірки з точки зору різних учасників групи. Цю грандіозну візію, яка дуже відгукнулася американському кінотовариству, Сем Мендес презентував у Голлівуді перед Різдвом. Том Ротман, голова і генеральний директор SPE, та продюсерка Елізабет Габлер тяжіють до найамбітніших і найпрестижніших проєктів, тому вхопилися за цю можливість і врешті виграли контракт. 

Режисер зазначає: «Причина, чому Sony виділилася з-поміж конкуруючих пропозицій, полягала у пристрасті Тома та Елізабет до ідеї та прагненні просувати ці фільми в кінотеатрах в інноваційний та захопливий спосіб». Датування фільмів буде оголошено ближче до виходу стрічок на екрани, однак повідомляють, що це буде 2027 рік. 

Цей проєкт став першим, якому Corps Ltd. та The Beatles: Пол Маккартні, Рінго Старр та сім'ї Джона Леннона і Джорджа Гаррісона – надали повні права на історію життя та музику групи для створення сценарію фільму. 

 

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).