Переосмислена легенда: Dior представляє версію Miss Dior у парфумах

Новини
01.03.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Чуттєві фруктові й квіткові ноти
ПОДЕЛИТЬСЯ

Культовий аромат Miss Dior був створений у 1947 році — він відображав бачення моди й духу епохи того часу Крістіаном Діором. Це була присвята молоді, що відкривала для себе смак життя в повоєнний час. У наші часи парфумер дому Франсіс Куркджан почерпнув натхнення у молодості й багатстві аромату, і представив версію Miss Dior у парфумах.

«Miss Dior? Парфуми молодості будинку, назавжди», — говорила Катрін Діор, сестра Крістіана Діора й натхненниця оригінального аромату. Парфуми Miss Dior в авторстві Франсіса Куркджана складаються з квіткових і гурманських нот, які здіймаються, перш ніж осісти на язиці, наче шматочок фрукта, огорнутий чуттєвими квітами, а також супроводжують свого власника деревним і бурштиновим шлейфом.

Квіти, в яких домінує інтенсивний фруктовий жасмин, виготовлений на замовлення, просякнуті елегантними, солодкими й соковитими нотами. Цей ансамбль доповнює апетитна суниця, водночас деревно-амброва база підтримує всі акорди. Аромат закріплений щедрим і чистим пачулі, аляскинський кедр додає відтінок темряви, а землистий мох теплом огортає сміливі солодкі фрукти й квіткову красу парфумів.

«Для мене шипровий аромат — це саме вираження французької ольфакторної вишуканості», — говорить парфумер Франсіс Куркджан. Оригінальний Miss Dior уособлював цю абстрактну структуру й благородну складність. Я прагнув, щоб моя нова інтерпретація віддала належне цій унікальній ольфакторній формі. Мій Miss Dior — це сучасний шипр. Він відображає свою епоху не тільки квітами й лісом, а й вишуканими відтінками суниці».

Флакон парфумів Miss Dior втілює витонченість та інтесивність аромату, а також прикрашений фірмовим візерунком гусяча лапка та сріблястим бантом із жакарду. 

Парфуми Miss Dior будуть доступні в продажі з 1 березня 2024 року.

Читайте також: Для себе коханих: 7 мастхев б’юті-продуктів початку 2024-го

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).