Знайомтесь: Майя Віграм — донька Фібі Файло та загадкова модель шоу Burberry fall-winter'24

Статьи
22.02.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Таємне життя nepo baby
ПОДЕЛИТЬСЯ

Шлюб з галеристом Максом Віграмом, декретна відпустка, народження трьох дітей — особисті теми Фібі Файло залишає поза світськими бесідами. «Я хочу вірити, що я в першу чергу дизайнер, а не «обличчя» бренду», — ділилася дизайнерка в одному зі своїх інтерв’ю. У 2023 році, після запуску власного бренду, Файло знову з’явилася на модних радарах, а згодом «запалала» ще одна зірка — її старша донька. Розповідаємо, чому всі обговорюють Майю Віграм та чи можна вважати дівчину черговою nepo baby.

Що відомо про Майю Віграм

Майя Віграм народилася в 2005 році, за рік до завершення роботи Фібі Файло на посаді креативного директора Celine. Тоді Файло була однією з перших дизайнерок, які наважилися підти в декретну відпустку. «Мені нема чого соромитися. У мене дитина! Звичайно, я пішла у декретну відпустку, а чого ви очікували?», — зізнавалася Фібі.

Майя Віграм та Фібі Файло. Фото: ABTC

Майя з дитинства була занурена в світ мистецтва та моди. Свій перший показ вона відвідала в віці одного року, коли була помічена за кулісами показу Celine spring-summer — 2006. Пізніше юна Віграм відвідувала декілька заходів разом з Фібі Файло, проте, загалом, про життя Майї відомо доволі мало. Дівчина не веде сторінки в соціальних мережах. Її акаунт в інстаграм — приватний: на нього підписані усього 1,5 тисячі користувачів.

Чому зараз всі говорять про Віграм

Минувший показ Burberry fall-winter — 2024 ознаменувався модельними дебютами та довгоочікуваними поверненням. На подіумі були помічені топмоделі 00-х Лілі Коул та Агнесс Дейн, а також син вокаліста гурту Oasis Леннон Галлахер. Закривала шоу маловідома та загадкова модель, у якій модна публіка впізнала Майю Віграм.

Burberry fall-winter — 2024

Так, показ для Burberry став офіційним дебютом для доньки Фібі Файло. Складно назвати такий вибір бренду простим співпадінням. Теперішній креативний директор Burberry Деніел Лі працював у Celine під керівництвом Фібі Файло протягом дев’яти років. До того ж, дизайнери підтримують тісні стосунки й зараз.

Про майбутні плани Майї в світі моди поки що невідомо. Можливо, Віграм з'явиться в кампейні нової колекції Phoebe Philo? Час покаже.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).