Рисовий тонер: новий засіб від бренду HOLLYSKIN, який варто додати в свою рутину

ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Нещодавно відомий трендсеттер на б’юті ринку України HOLLYSKIN презентував тонер для підтримки мікробіому шкіри з екстрактом центели азійської і рисом Rice Touch. Новий продукт одразу привернув увагу, адже унікальні властивості рису в косметології активно культивуються протягом століть.

Завдяки збалансованій формулі й ретельно підібраній групі активів новий тонер надзвичайно ніжно наноситься і делікатно впливає на шкіру, у тому числі чутливу. Він освіжає, м’яко висвітлює її, робить гладенькою й шовковистою на дотик. У складі тонера, окрім рисової пудри, є екстракт центели азійської, відомий своєю заспокоювальною, пом’якшувальною і відновлювальною діями. Він глибоко живить і зміцнює епідермальний бар’єр шкіри, підтримує гідромінеральний баланс, зберігає еластичність обличчя. Гіалуронова кислота у засобі зволожує і розгладжує обличчя, надає йому природного сяяння.

Формула з декількома активами діє максимально комплексно, дозволяє вирішувати найважливіші запити шкіри: усуває сухість, лущення, дискомфорт, працює з пігментацією, підтримує природний мікробіом, розгладжує і запобігає появі перших вікових змін, має неймовірний оксамитовий фініш для неперевершеного відчуття комфорту протягом дня. Тонер для підтримки мікробіому шкіри з екстрактом центели азійської і рисом Rice Touch від HOLLYSKIN – незамінна частина базового догляду з делікатним впливом і бездоганним результатом після використання.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).