Зникла принцеса: контроверсії навколо фотографії Кейт Міддлтон

Новини
12.03.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Монарша таємниця
ПОДЕЛИТЬСЯ

ЗМІ висвітлюють кожен крок королівської сім’ї, публіка чекає на традиційні святкові листівки, нові світські виходи монарших та, звісно, знімки від папарацці. Останнього разу принцеса Кейт була помічена на публіці наприкінці грудня минулого року, а вже в січні Кенсінгтонський палац поділився неочікуваною новиною про госпіталізацію дружини принца Вільяма. Чому всі обговорюють загадкове зникнення принцеси та до чого тут вітальна листівка, розповідає L’Officiel Online.

Фото: Instagram

У День матері, який у Великобританії святкується 10 березня, королівська родина поділилася фотографією Кейт Міддлтон разом з трьома дітьми: 10-річним Джорджем, 8-річною Шарлоттою та 5-річним Луї. Пильні користувачі Мережі помітили, що на знімку присутня ретуш. Так, спідниця принцеси Шарлотти була накладена на силует, а на її рукаві помічена розтушовка. Інші теорії демонструють, що вираз обличчя Кейт Міддлтон ідентичний з її фото для обкладинки британського глянцю.

Після шквалу «розслідувань», знімок королівської родини був видалений з найвпливовіших стоків: Associated Press, Agence France-Presse, Getty Images та Reuters. «При детальному огляді було виявлено, що на знімку проведені маніпуляції», — з такою офіційною заявою вийшли Associated Press.

Фото: Х

Кейт Міддлтон вже прокоментувала обурення суспільства та медіа, опублікувавши офіційне вибачення на своїй сторінці в Twitter (нині X):

«Як і багато фотографів-аматорів, я іноді експериментую з редагуванням. Я хотіла б висловити свої вибачення за будь-яке збентеження, яке викликала сімейна фотографія, якою ми поділилися вчора. Я сподіваюся, що всі, хто святкує це свято, добре провели День матері».

Такий скандал спричинив ще більше пліток навколо стану здоров’я Кейт Міддлтон. Відомо, що принцеса перенесла абдомінальну операцію 17 січня цього року. У лікарні Кейт провела ще два тижні. Інсайдери королівської родини підтверджують, що хвороба дружини принца Вільяма не пов’язана з раком.

Принцеса та принц на знімках папарацці, 11 березня. Охорона на вході лікарні Лондону, де була прооперована Кейт Міддлтон

На відміну від принцеси діючий король Великобританії активно ділиться перебігом своєї хвороби, що не є характерним для монарших та викликає ще більше питань у суспільства. У день заяви про операцію Кейт Міддлтон Букінгемський палац оголосив про діагностування раку простати в Чарльза III. Захворювання виявили на ранній стадії, також відомо, що король проходить лікування в тій же клініці, де перенесла операцію й принцеса.   

Намагаючись зберегти конфіденційність Кейт Міддлтон, палац заявив, що до своїх обов’язків принцеса повернеться на Пасху, яку католики цього року святкують 31 березня. «Кенсінгтонський палац поділиться важливою інформацією в тих випадках, коли це буде необхідно», — говорилося в заяві, датованій 29-м лютим.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).