Мрії про літо: Louis Vuitton презентує модну капсулу Nautical 2024

Новини
22.03.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Легкість і елегантність образів
ПОДЕЛИТЬСЯ

Традиційно надихаючись подорожами, Louis Vuitton представляє модну капсулу Nautical 2024. Елегантна в дизайні й легка за настроєм, колекція охоплює жіночий одяг, вироби зі шкіри, аксесуари та ювелірні прикраси. Класичні ансамблі переосмислені з юнацькою привабливістю — від розслабленого крою, сумок на морську тематику до повітряних шовкових шарфів.

З початком весни капсула представляє вишуканий погляд на жіночий спортивний одяг. В основі образів лежать білий і темно-синій кольори, заразом смугастий принт прикрашає більшість одягу — сукні-футболки, структурні сорочки та плюшевий трикотаж. Ноту лоску додають двооборотний блейзер з шортами або бюстьє в парі зі штанами, що пасують як до міських краєвидів, так і до прибережних.

Акцентність у сумках репрезентує червона шкіра, що з’являється на компактній моделі Coussin BB і просторій Noé BB. Новий бестселер GO-14, що є переосмисленням саквояжів модного дому, представлений також у червоному й темно-синьому кольорі. Capucines Mini вкрита смугастими лелітками, водночас сумочка у формі маяка навіює морські спогади.

Шовкові хустки також досліджують морські мотиви, спираючись на коди Louis Vuitton. Дизайн LV Cordage у формі знакового квадрата 90 та бандо BB нагадують відкрите море, інтегруючи в себе монограму дому. Легка Sailor Bandana і Damier представлені у чотирьох відтінках, включаючи небесно-блакитний. Завершенням цієї морської епопеї стають прикраси, що відсилають до вітрильних канатів — від ніжних квіткових сережок Monogram до кафів золотистого відтінку.

 

Читайте також: Як носити оливково-зелений — найголовніший колір 2024 року

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).