Олімпійські ігри 2024: Louis Vuiton презентує скриньки для медалей

Новини
27.03.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
А також для факелів — символів змагань
ПОДЕЛИТЬСЯ

Louis Vuitton представляє дві скриньки для Олімпійських і Паралімпійських ігор у Парижі 2024, в яких будуть транспортуватися медалі й факели. Ці саквояжі із символами змагань будуть презентовані, зокрема, в Парку чемпіонів біля підніжжя Ейфелевої вежі.

Скриньки для медалей, дизайн яких розробив модний будинок Maison Chaumet із конгломерату LVMH, захищатимуть і демонструватимуть нагороди для майбутніх переможців. Саквояжі, що символізують надії та мрії, вкриті культовим полотном Monogram. Вони також мають латунні куточки та застібки, схожі на ті, які використовувалися на скриньках Louis Vuitton із 1850-х. 

Загалом скриньки вміщають 468 медалей, їхня внутрішня частина обшита чорною матовою шкірою та прикрашена рельєфними логотипами й графікою цьогорічних ігор. «Для нас велика честь і гордість бути частиною Олімпійських та Паралімпійських ігор 2024 року в Парижі з місією упаковки та презентації визначальних символів Парижа 2024: медалей переможців та факелів олімпійського вогню», — сказав П'єтро Беккарі, генеральний директор Louis Vuitton.

Для захисту факелів у подорожі з Олімпії до Марселя, а згодом до британського Сток-Мандевіля, дизайнер Louis Vuitton Матьє Леаннер розробив спеціальні скриньки. Ці саквояжі нагадують історичні творіння дому, як-от валізу для капелюхів 1895-го. Їхня зовнішня частина вкрита фірмовим полотном Damier, створеним Луї Віттоном у 1888 році. Як зазначили в стейтменті LVMH, «ці творіння пишуть новий розділ в історії про те, як Louis Vuitton перемога подорожує в  Louis Vuitton». 

Читайте також: Новий Дикий Захід: одягнутися в ковбойському стилі як Бейонсе та Белла Гадід.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).