«Сила дівчат: маленькі історії великих вчинків»: Катерина Бабкіна та Марк Лівін написали книжку про видатних українських жінок

Новини
01.03.2018
ПОДЕЛИТЬСЯ
Від видавництва #Книголав
ПОДЕЛИТЬСЯ

Видавництво #книголав видасть книжку «Сила дівчат: маленькі історії великих вчинків», яку написали Катерина Бабкіна і Марк Лівін, та проілюстрували Анна Сарвіра та Юлія Твєрітіна.

«Сила дівчат: маленькі історії великих вчинків» – це збірка історій про силу духу та віру в себе 50 видатних українських жінок: від Лесі Українки до Ліни Костенко. На її створення авторів надихнуло американське видання «Казки на ніч для дівчаток-бунтарок» Елени Фавіллі та Франчески Кавалло. Серед героїнь проекту – науковиці, лікарки, дизайнерки, військові, спортсменки, активістки, волонтерки, літераторки. Книга створена за підтримки уряду Канади та ГО Internews.

«“Сила дівчат” – невеликі історії великих жіночих успіхів українок, успіхів всупереч, а не завдяки, успіхів в ім‘я життя, безпеки, науки, мистецтва, кращого світу. В цій книжці багато сумних доль, багато складних обставин і багато сили та генію, прагнення до змін, віри, цілеспрямованості та зростання понад собою», – написала Катерина Бабкіна на своїй сторінці у фейсбуці.

Перший наклад книги буде розповсюджений безкоштовно серед найменш соціально захищених категорій населення та тих, хто найбільше її потребує.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).