Cigarettes After Sex вперше дадуть концерт у Києві

Новини
12.03.2018
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Гурт Cigarettes After Sex – учасник буквально всіх наймасштабніших світових фестивалів, від Pitchfork Music Festival до Primavera і Melt, а також автор, можливо, найромантичнішого альбому минулого року, представить свою дебютну платівку в Києві 14 червня в клубі Atlas.

Cigarettes After Sex - slowcore і ambient pop, народжений в Техасі. Учасники гурту – Грег Гонзалес, Ренді Міллер, Джейкоб Томски та Філіп Таббс – виступають разом вже шість років, а бере початок проект ще у 2008-му, коли Гонсалез сольно намагався наслідувати в саунді New Order, британських сінтi-поп ветеранів Erasure та раннє звучання Мадонни. У 2012-му Грег переїхав з Техасу до Нью-Йорку, де зустрів Ренді, Джейкоба та Філіпа. Вони швидко знайшли спільну мову і записали дебютний міні-альбом I. На реліз ніхто не звертав уваги до другої половини 2015 року. Тоді інтернет підхопив і розніс його по всіх куточках.

Перша повноформатна платівка вийшла минулого року та відразу потрапила в чарти більшості європейських країн. Ще у грудні 2017-го в Берліні вони давали концерт в клубі Astra на 800 осіб, а вже в травні цього року будуть збирати престижний майданчик Columbiahalle місткістю в 4000.

Сам гурт називає свою музику ембієнт-поп. Гонзалес зазначає: в кожен трек, що він написав, вкладено особистий спогад. Приємні, неспішні мелодії перетворюються в пісні про любов з ностальгічним відтінком, які сповнені світлого смутку. Атмосферність саунду доповнюють «лайви» СAS: присмерки, концертний «дим» та екран позаду музикантів, на якому крутяться проекції старих чорно-білих фільмів.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).