Kadebostany і ДахаБраха вперше зіграють у Маріуполі

Новини
22.03.2018
ПОДЕЛИТЬСЯ
Стали відомі імена лайн-апу фестивалю Startup [ГогольFest] – 2018
ПОДЕЛИТЬСЯ

Фестиваль Startup [ГогольFest], що буде відбуватися у центрі Маріуполя з 27 квітня по 1 травня, оголосив перші імена лайн-апу.

Серед хедлайнерів опинилися гості зі Швейцарії Kadebostany, легендарні проекти «ДахаБраха» і Dakh Daughters та найяскравіші представники сучасної української сцени – «Один в каное», Tik Tu та «ЦеШо». Цього року на фестивалі також сформовано безпрецедентну театральну програму з найкращих представників українського арт-простору. Серед них опера-реквієм IYOV, яка нещодавно відіграла аншлагові вистави у Нью-Йорку, соціальний експеримент «Собача будка», кінетичний перформанс «…Але вітер…» та чимало інших.

Організатори планують задіяти більше 10 локацій в центрі Маріуполя. За 5 днів у просторі міста відбудеться більш ніж 100 подій. Буде реалізовано 9 напрямків, серед яких театральна та музична програми, різноманітні перформанси, кіно, візуальне та літературне мистецтво.

«Перш за все, Маріуполь – це неймовірна локація із власною Side Specific, яка ніби спеціально створена для фестивалю. Наша мета – не лише показати, на що ми здатні, а й залучити місцеве населення до організації, передати їм наш багаторічний досвід та подарувати справжній культурний стартап», – розповідає директор ГогольFest Максим Демський.

Нагадаємо, що ГогольFest – міжнародний мультидисциплінарний фестиваль сучасного мистецтва, заснований Владом Троїцьким. Цьогорічна подія, що отримала назву Startup [ГогольFest], відбудеться у Маріуполі за підтримки міської ради та міжнародних фондів.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).