«А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» випустить велике ілюстроване видання «Фантастичні звірі і де їх шукати»

Новини
11.04.2018
ПОДЕЛИТЬСЯ
Підручник від Ньюта Скамандера обов'язково мати кожному, хто хоче знати все про акромантулів, драконів та піксі.
ПОДЕЛИТЬСЯ

У травні цього року видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» випускає у продаж підручник «Фантастичні звірі і де їх шукати» — а ті, хто не може чекати так довго та хоче дізнатись все про магічну фауну якнайшвидше, можуть оформити попереднє замовлення на сайті вже зараз. 

Нове багате на яскраві ілюстрації видання містить оновлений текст зразка від 2017 року: до бестиарію увійшли 6 нових магічних істот — ендеміків Північної Америки. Також у книжці — нова передмова від Джоан Ролінґ, написана від особи Ньюта Скамандера.

Безумовно, знати все про фантастичних звірів важливо не тільки студентам Гоґвортса та дорослим чарівникам, але й маглам — ми всі чудово пам'ятаємо, який безлад може зчинити таке створіння, що було випущене на волю у нашому світі. З цього чудового підручника ви зможете вивчити магічну фауну всієї планети, не покидаючи не тільки країни, ба більше — улюбленого крісла. 

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).