У Києві відбудеться вистава найвідомішої опери Генрі Перселла

Новини
26.04.2018
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Одразу дві вистави всесвітньо відомої опери Генрі Перселла «Дідона та Еней» відбудуться 19 та 20 травня у Центральному павільйоні ВДНГ. Також 18 травня кожен бажаючий зможе безкоштовно прийти на репетицію музикантів і дізнатися, що відбувається за лаштунками.

Під час вистави відвідувачі зможуть почути, як наживо звучить барокова опера без жодної підзвучки у просторі із несподіваною акустикою. Організатори гарантують слухачам естетично-звуковий катарсис, автограф-сесію та майже невідому в Україні інструментальну музику Генрі Перселла.

Диригентом-постановником опери виступить киянин за походженням Ілля Король. Ілля – унікальний музикант, який принципово поєднує старовинне и сучасне, вільно переходячи з одних інструментів, струн, смичків на інші впродовж одного концерту. Режисеркою вистави стала Тамара Трунова.

Квитки на оперу можна придбати на сайті:

Для того щоб потрапити на відкриту репетицію, яка відбудеться 18 травня о 19:30 у Центральному павільйоні ВДНГ, необхідно заповнити анкету.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).