Лукбук колекції Nadya Dzyak осінь-зима 2015/16

Новини
28.04.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Дизайнер Надя Дзяк презентувала лукбук колекції осінь-зима 2015/16. У новій колекції дизайнер робить ставку на архітектурний крій, поєднання різних фактур, а також гру з пропорціями та формами. Натхненням для створення нової колекції стали бітові образи комп’ютерних ігор, що відобразились у контрастних принтах та яскравих відтінках на темному тлі. Асортимент колекції налічує велику кількість трикотажних виробів: пончо, светри, кардиґани, різноманітні аксесуари.

ПОДЕЛИТЬСЯ

1 (35)

Дизайнер Надя Дзяк презентувала лукбук колекції осінь-зима 2015/16. У новій колекції дизайнер робить ставку на архітектурний крій, поєднання різних фактур, а також гру з пропорціями та формами. Натхненням для створення нової колекції стали бітові образи комп’ютерних ігор, що відобразились у контрастних принтах та яскравих відтінках на темному тлі. Асортимент колекції налічує велику кількість трикотажних виробів: пончо, светри, кардиґани, різноманітні аксесуари. Лейтмотивом нової роботи стали етнічні елементи і силуети.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).