Fashion-відео бренду LAKE пройшло до фіналу Berlin Fashion Film Festival

Новини
21.04.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Декілька місяців тому стрічку новин фейсбуку заполонило fashion-відео BLOWUP. Хтось передбачував, що це знімало креативне ньюйоркске ком’юніті, хтось казав, що це стовідково діло рук скандинавців. Нам приємно  заперечувати ці гіпотези, тому ще режисером став українець Ігор Стеколенко. Сьогодні ця работа, що є тизером до колекції AW15-16 бренду LAKE, потрапила в шорт-лист фіналу Berlin Fashion Film Festival, одного

ПОДЕЛИТЬСЯ

Безымянный

Декілька місяців тому стрічку новин фейсбуку заполонило fashion-відео BLOWUP. Хтось передбачував, що це знімало креативне ньюйоркске ком’юніті, хтось казав, що це стовідково діло рук скандинавців. Нам приємно  заперечувати ці гіпотези, тому ще режисером став українець Ігор Стеколенко.

Сьогодні ця работа, що є тизером до колекції AW15-16 бренду LAKE, потрапила в шорт-лист фіналу Berlin Fashion Film Festival, одного із наймасшабніших фестивалів відео. Fashion-відео BLOWUP потрапило одразу у три номінації: найкраща операторська робота, найкращий музичний супровід і найкращий монтаж. Музику для відео створював Casual Man, над монтажем працював Ігор Стеколенко, а відповідальним за операторську роботу був Денис Лущик. Ігор Стеколенко поєднав основні мотиви колекції нового сезону дизайнерського бренду: динаміку і статику, споглядання та дію.

Відеоробота буде представлена ​​вже 5 червня на міжнародному кінофестивалі у Берліні, а поки що подивіться з нами тизер.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).