Projector запускає тижневий дизайн-кампус у Берліні

Новини
29.05.2018
ПОДЕЛИТЬСЯ
Повне занурення у креативне життя німецької столиці.
ПОДЕЛИТЬСЯ

Коворкінг Projector і веб-сайт Smashing Magazine запускають тижневий освітній кампус у Берліні під назвою Berlin Design Campus. З 15 по 22 липня в рамках кампусу відбудуться воркшопи, лекції, екскурсії, мітапи, візити в офіси агентств і продуктових компаній, аби учасники побачили та відчули світову індустрію зсередини.

Кампус об’єднає освітню програму разом зі знайомством з Берліном. Учасники будуть вчитися, переймати досвід провідних спеціалістів, спілкуватися, досліджувати культуру та індустрію, а також подорожувати у хорошій компанії. Серед спеціалістів, які будуть ділитися своїм досвідом під час події, — Vitaly Friedman, засновник і головний редактор авторитетного видання Smashing Magazine, Matteo Cavucci, провідний консультант у ThoughtWorks, Eike König, креативний директор берлінської студії Hort та Ben Lowdon, UX дизайнер у HERE maps (Nokia).

«Ідея берлінського кампусу в тому, щоб побудувати міст між теорією і практикою, відкриваючи для себе досвід дизайн-агентств та продуктових компаній Німеччини. Кампус стане цінним досвідом, який мало хто здатен отримати за свою кар'єру», — розповідає Віталій Фрідман, співзасновник Berlin Design Campus.

Навчання та спілкування проходитимуть в офісах провідних креативних агентств: Fjord, Mozilla, Sinner Schrader, Edenspiekermann, Contentful, Thought Works, Smashing Magazine, Hort.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).