Як приєднатися до акції на підтримку українських політв'язнів?

Новини
08.06.2018
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Організатори глобальної кампанії #SaveOlegSentsov починають другий етап своєї діяльності й закликають небайдужих людей долучитися до онлайн-акції, яка відбуватиметься сьогодні та завтра, 8 та 9 червня.

Сьогодні та завтра, 8 та 9 червня, лідери G7 («Великої сімки») збираються у Мальбе (Квебек, Канада), щоб обговорити найважливіші проблеми світу. Організатори кампанії #SaveOlegSentsov переконані, що звільнення Олега Сенцова та всіх 70 заручників Кремля має бути одним із ключових питань саміту. Щоб звернути на це увагу лідерів країн у рамках глобальної кампанії, ви можете зробити декілька дій у соціальних мережах.

Що ви можете зробити у Facebook:

Зайдіть на свій профіль у Facebook. Відкрийте посилання на публічні сторінки політиків. Напишіть у коментарях під їхнім останнім постом один із запропонованих в рамках онлайн-акції закликів до дій. Переконайтесь, що ви поставили хештеги #SaveOlegSentsov та #freesentsov.

Що ви можете зробити у Twitter:

Зайдіть у свій акаунт у Twitter. Опублікуйте у ньому один із запропонованих в рамках онлайн-акції закликів до дій. Обов’язково у цьому пості напишіть назву акаунту політика (зі знаком @ на початку). Переконайтесь, що ви поставили хештеги #SaveOlegSentsov та #freesentsov

Якщо у вас взагалі немає часу, ви можете скористатися гугл-документом із вже підготовленими волонтерами твітами. Ви натискаєте на будь-який з них - і автоматично набраний текст твіту з'являється у вас на сторінці. Залишилося тільки відправити. 

Основний заклик онлайн-акції #SaveOlegSentsov - #G7 Act Now! Save Ukrainian Jailed-70 #SaveOlegSentsov #freesentsov.

Нагадаємо, що раніше ми повідомляли, про що говорили на кінопоказі-дискусії фільму «Сильні духом» режисера В'ячеслава Бігуна на підтримку українських політв'язнів.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).