Schwarzkopf відсвяткував своє 120-річчя

Новости
20.06.2018
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

8 червня 2018 року Schwarzkopf відсвяткував свій 120-й день народження. Захід, який відвідали біля 300 гостей, було присвячено новій комунікаційній платформі бренда #createyourstyle.

На початку івенту марка занурила гостей у своє минуле і розповіла їм історію Schwarzkopf від відкриття першої аптеки Ганса Шварцкопфа в 1898 році до сьогодення. Президент компанії Ніна Домбровська розказала про цінності бренду та новий вектор у позиціюванні #createyourstyle. За її словами, компанію рухають уперед бунтарі, що завжди хочуть більшого від себе та суспільства. І саме це мотивує створювати круті продукти для покращення життя.

Світлана Руденко, головний фахівець з маркетингу, представила українських амбасадорів Schwarzkopf в Україні: ведучу Кароліну Ашіон, співачку Нату Сміріну, діджейку Катро Заубер, головного редактора Дмитра Діра та інстаблогерку Степаніду Цвіт. Вона також звернула увагу на те, що цього разу бренд свідомо не використовував моделей у новій рекламній кампанії, а звернувся до творчих людей зі сміливим поглядом на життя. Третьою і найголовнішою частиною події став перформанс hair-show від стилістів Schwarzkopf, на якому було представлено креативні та неординарні зачіски. Після цього відбулася after-party-вечірка, яку запалила прогресивна київська діджейка Катро Заубер із стильним музичним сетом.

Щоб підкреслити свою любов до творчості, Schwarzkopf зробив тематичні корнери, де гості могли самі створити індивідуальні снеки та заміксувати фірмові коктейлі під настрій за порадами шеф-повара та бармена. Також усі запрошені могли створити власні треки. На івенті не було жодних готових рішень, все було направлено на підкреслення індивідуальності у кожному.

Крім усього іншого, під час святкування відбулася презентація колекції фотографій THEN and NOW Armin Morbach на виставці BERLIN: FASHION & HAIR by F.C. Gundlach. У ній головний стиліст Schwarzkopf Армін Морбах переосмислив легендарні роботи німецького фотографа Георга Гундлаха.

Нагадаємо, що наразі Schwarzkopf є світовим лідером в області виробництва косметики по догляду за волоссям і найбільшим брендом корпорації Henkel Beauty Care

 

Тина Сизонова Тина Сизонова Дмитрий Дир Катро Заубер Каролина Ашион Монро
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).