Український гурт Yuko записав трек у колаборації із MØ та Diplo

Новости
03.07.2018
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Відомий американський діджей і музичний продюсер Diplo, данська співачка MØ і український гурт Yuko наразі працюють над новим синглом. Підтримує музичну кампанію в рамках проекту Stay Open компанія Tuborg.

Stay Open ― глобальний проект та однойменний трек. У останньому музиканти радять слухачеві «залишатися відкритим» та запрошують до колаборації творчих людей з різних куточків світу. Вони також сподіваються, що завдяки новим текстам, що відображають унікальну локальну культуру, але зберігають глобальний меседж, кожен учасник проекту надасть пісні власне «фірмове» звучання. Yuko, наприклад, часто звертається до творчості української поетеси Лесі Українки, тому музиканти скомпонували у своєму новому треку її вірші раннього періоду і додали власний текст.

«Участь у проекті з Diplo та MØ ― це і визнання, і виклик зробити щось нестандартне, зберігаючи свою автентичність. Завдяки цьому ми можемо цікаво заявити про Україну та дати нове життя класичній поезії. Така колаборація — прекрасний шанс це зробити», ― зазначає Yuko.

Треки та історії про досвід, як бути відкритим для більшого, виходитимуть з червня по липень включно. Їхньою кульмінацією стане живий виступ музикантів. В Україні презентація спільного синглу Yuko відбудеться на закритій вечірці 12 липня.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).