“Культурний Проект” розпочинає курс з фешн-фотографії

Новини
10.08.2018
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

“Культурний Проект” розпочинає новий курс “Фешн-фотографія” і пропонує всім охочим побачити зсередини ідеальний світ, який демонструють нам глянцеві журнали. У його рамках ви зможете дізнатися, як виникла fashion-фотографiя, побачити реалії його сьогоденного існування і з’ясувати, хто вирішує, якими будуть тренди завтра.

Цікаво, що організатори курса передбачили не тільки можливість сфокусуватися на сторінках таких відомих глянцевих журналів, а й довідатися, як влаштовані творчі лабораторії фотографів і редакторів, арт-директорів та зірок Instagram. Завдяки курсу “Фешн-фотографія” ви зможете дізнатися, які задачі стоять перед цими людьми, та як картинка проходить шлях від ідеї до публікації.

“Культурний Проект” обіцяє, що новий курс буде цікавий найрізнішим людям: і тим, хто хоче знати історію fashion-фото та розуміти сучасні тренди, і тим, хто шукає корисних знань з перших вуст та практичних підказок від експертів, і навіть тим, хто просто готовий розвинути свій смак та поглянути на fashion-фото з точки зору і фотографа, і редактора.

Серед тем обговорення курсу — те, що залишається за кадром fashion-фото, тобто інструменти, лайфхаки та робота фоторедакторів, розгляд імперії глянцевих журналів та їхні майстерні трендів, а також з’ясування, чим комерційна фотографія відрізняється від редакторської.

Курс “Фешн-фотографія” проходитиме з 20 вересня по 11 жовтня в Освітній станції 31В1 за адресою вулиця Пушкінська, 31В1.

Зареєструватися на курс можна на сайті.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).