Кияни проводять онлайн-голосування за найкращі місця столиці

Новини
13.08.2018
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Наразі автори англомовного путівника Kyiv by Locals працюють над створенням його другого видання, і ви можете допомогти їм, проголосувавши на сайті проекту за найкращі місця столиці. Рекомендації киян увійдуть до нового видання гіду.

Паралельно з онлайн-голосуванням ви можете взяти участь у конкурсі фотографій у соціальній мережі Instagram, опублікувавши свої фотографії найгарніших місць Києва з хештегом #kyivbylocals. Команда проекту обіцяє, що найкращі світлини колоритних кав’ярень, найкрасивіших куточків столиці і найпривабливіших краєвидів увійдуть до путівника.

«Кожне включене до путівника місце – це не просто точка досягнення на карті столиці. Ми прагнемо показати місто таким, яким бачать його кияни. Ті місця, у які із задоволенням ходимо ми самі, а також наші друзі та рідні. Ми не любимо слово «туризм» і хочемо, щоб відвідувачі Києва повезли додому справжні автентичні та цілісні враження, якими б вони хотіли поділитися зі своїм оточенням», – зазначають автори Kyiv by Locals.

Нагадаємо, що Kyiv by Locals – це зручний та сучасний англомовний гід українською столицею з фотографіями та рекомендаціями киян – яскравих та цікавих представників Києва, що люблять та розвивають місто.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).