Поп-ап у ЦУМ збере гроші на організацію пришкільних мовних таборів

Новости
24.08.2018
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Першого і другого вересня у рамках Fashion Tech Summit 2018 у приміщенні ЦУМу відбудеться благодійна крамничка, де кожен зможе купити речі на благодійному розпродажі від стильних блогерів та модниць Києва.

Важливо наголосити, що під час події покупці не тільки зможуть оновити свій гардероб — вони стануть ще й благодійниками, адже виручені кошти підуть на освіту школярів, а саме — на організацію пришкільних мовних таборів GoCamp.

Родзинкою події стане розіграш трьох пар взуття від MARSALA, адже його учасником стане кожен, хто придбає будь-яку річ у крамничці або пожертвує 100 грн на освіту дітей під час заходу, а також навіть зараз онлайн на сайті (для цього в призначенні платежу необхідно вказати #FashionForCharity, своє ім’я і свій номер телефону).

“Чудово, коли зовсім різні за своєю механікою та змістом індустрії об’єднуються задля спільної мети, адже з цього народжуються успішні та корисні для країни проекти. З ГО Global Office в 2017 році ми тричі організували благодійний розпродаж речей від відомих брендів, аби зібрати кошти на організацію мовних таборів GoCamp. Я дуже задоволена цією співпрацею та вірю в те, що чим більше людей підтримуватимуть різні ініціативи з розвитку країни, тим краще майбутнє чекає на наших дітей”, — коментує подію Дарія Шаповалова, засновник освітнього проекту Kiev Fashion Institute.

Благодійний pop-up store організований ініціативою GoGlobal спільно з Дарією Шаповаловою та командою Kiev Fashion Institute. Цього року до створеної у 2017 році події долучаться представники покоління Z, українські fashion-блогери та, як і завжди, київські модниці.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).