В Києві відбудеться конференція, присвячена свідомій та екологічній моді

Новини
31.08.2018
ПОДЕЛИТЬСЯ
Sustainable Fashion Pad
ПОДЕЛИТЬСЯ
8 й 9 вересня на ВДНГ відбудеться конференція Sustainable Fashion Pad, присвячена свідомій моді та раціональному й екологічному споживанню. Відповідно, якщо ви замислювались про те, як зменшити кількість одягу в гардеробі та більш відповідально ставитись до моди — вам необхідно відвідати цей захід. 

Десятки відомих брендів та діячів української моди — Марія Маслій з Marsala, Анастасія Дєєва з Raw Flaw, Наталія Гордієнко з Kapsula, Лада Полтавська з Aesthetic Venture, Дарія Марусик з Fashion Revolution та Soon Store та інші — розкажуть про те, як зробити бізнес та самого себе більш відповідальним, як ввести тренд на натуральні тканини та як розумно споживати. 

 

І направду, навіть якщо раніше ви не думали, наскільки ваші дії впливають на те, на якій планеті та у якому світі ми житимемо завтра, то зараз — саме той час. Приєднуйтесь і побачимось за тиждень на ВДНГ!

До речі, ми колись публікували текст про те, які корисні екологічні звички потрібно мати кожному, щоб покращити свій екологічний слід. Якщо раптом вам цікаво. 

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).