Don’t Take Fake проведе конференцію про бренди та креативність

Новини
02.04.2019
ПОДЕЛИТЬСЯ
У Києві виступлять лідери креативної індустрії з Америки, Європи та Австралії
ПОДЕЛИТЬСЯ

8-9 червня команда фестивалю Don’t Take Fake проводить свою першу конференцію, присвячену брендам та креативності. В трьох тематичних блоках — бізнес, медіа та мистецтво — виступлять професіонали з усього світу.

Серед них легенда вуличної моди Джеф Стейпл, засновниця найбільшого стріт-арт-музею світу Яша Янг та Уба Батлер, відомий експериментами журналіст VICE та The Guardian — він очолив рейтинг TripAdvisor із неіснуючим рестораном у Лондоні, потрапив на Паризький тиждень моди під виглядом дизайнера Джорджіо Певіані і врешті надіслав своїх “клонів” на телеефіри. На конференцію також приїдуть Саймон Вуд, засновник журналу Sneaker Freaker, та Ліза Кохлерт, віце-президент CLO3D — компанії,  що дозволяє конструювати одяг віртуально, без використання тканини і манекенів.

Джеф Стейпл

 

На прикладі реальних історій кожен зі спікерів відповість на головне питання конференції: “Як круте стало крутим?” Вони розкажуть, чому важливо мати місію своєї справи, використовувати нетворкінг і як зробити з локальної історії – глобальну.

Уба Батлер

 

На конференції також проведуть воркшопи. Школа конструювання одягу Pushka School покаже, як створюється колекція одягу, а музичний лейбл Masterskaya дозволить учасникам зазирнути у процес створення музичного треку. Детальну програму пізніше оголосять на фейсбуці.

DTF Conference пройде в StereoPlaza 8-9 червня. Квитки вже з'явилися в продажі.

 

Читайте также: В Грузии запретили производство и продажу пластиковых пакетов

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).